image

Det låter ofta som om det är mycket negativt som händer i mitt liv, som om jag alltid är deprimerad eller så. Vet ni vad?
Jag har så lätt att skriva ut saker jag tycker är jobbigt och jag har lätt för att skriva när jag är nere. Sen har jag svårt att skriva när jag är glad, när något är fantastiskt så är det svårare att skriva. Jag har ingen aning om varför.  Men tror att jag har lättare att skriva ner och formulera mina jobbiga stunder än mina bra.
Sen kanske det är så att när jag är nere så mår jag bättre av att dela med mig i bloggen,  Medans när jag är glad så har jag inte tid att sitta framför datan. Jag vet inte, men jag är iaf inte så deprimerad som jag verkar.

Haha, ne men jag är faktiskt en lycklig glad tjej som bara har mycket känslor och har lätt att uttrycka mig när jag är nere.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Hanna

  Hej Ellinor

  Jag tycker du är så himla stark och fin. Förstår helt ärligt inte hur ditt självförtroende är alltid på topp. Du utstrålar så sjukt mycket glädje och energi. ♡
  Jag har en fråga:
  Hur tog du sin sjukdom som tonåring. Jag skulle inte säga att jag har en sjukdom, men jag har acne. Acnen i ansiktet bryr jag mig inte så mycket om för jag sminkar mig oftast. Men jag har också acne på min kropp. Tycker alltid det är jobbigt på idrotten, när jag är på stranden och andra platser där man visar sin kropp offentligt. Det senaste året har jag gått med samma långärmade tröjor hela tiden, för att jag skäms över mina armar och axlar.
  Hur ska man hantera något man skäms över så mycket?

  Kram ♡

Lämna en kommentar