Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Long time no see

Eller hur man nu säger?.. Längesen var det jag var in här i alla fall. Saknar att skriva men varken ork eller tid har funnits. Mycket har ”hänt” sen 3 november känns det som. Jag åkte på dubbelsidig lunginflammation i slutet av november. Både jag och barnen har varit förkylda länge vilket resulterade i lunginflammation för både mig och W. Sen blev det 1 advent, julpyntet rafsades fram med lite halv dålig inspiration till att få upp allt, men ju friskare jag blev ju bättre blev det. Sen har veckorna rusat. Om 3 dagar är det julafton. Och jag ser fram emot jullov med barnen hela nästa vecka.

Planer på att rusta sovrummet finns också. Mer hos mig än hos D. Men vi får se hur det blir. Jag har köpt hem en ny sänggavel i form av en vikvägg som jag fick till ett kanonpris så jag kunde liksom inte låta bli. Ställer dit den så länge även om det dröjer lite med nya tapeter vad det verkar.

Träningen ligger helt på hyllan pga lunginflammationen, men efter jul hoppas jag att jag kan börja igen :)  saknar det, men törs inte börja för tidigt.

Nu längtar vi bara efter julafton med familjen, god mat och tomten som kommer med paket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *