Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Snart helg!

Snart är det bara 3 timmar kvar sen tar vi helg! Veckan har gått jättefort! Hoppas helgen går sakta 😉

Eventuellt ska vi hämta ett nytt matbord i helgen när vi ska ut och tända lite ljus på kyrkogårdar. Jag ska få lite fler bilder och jag hoppas det är som jag tror att det är. Jag är inte nöjd med vårt slagbord, det är så opraktiskt. Jag vill ha ett nättare bord med fyra fasta ben där man får in 3 stolar på varje sida på insidan av benen liksom. Hoppas det kan bli tredje gången gillt nu då 😀 Annars fortsätter jakten.

D är hemma och sjukt idag och förmodligen i morgon, han blev dålig igår kväll med halsont och va matt i kroppen. Hoppas verkligen inte han smittar mig nu bara. Jag vill verkligen vara frisk nu!

En reaktion på ”Snart helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *