Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Löpningen

Jag är så glad att jag för några år sedan började springa. Alltså jag är liksom som en kylskåp när jag springer men fasen va jag mår bra av det. Idag brände jag av 3 km, bättre än inget och jag är jättenöjd. Det är jättekort för vissa, men jag jämför mig aldrig med andra, och sen är det inte superviktigt för mig hur långt lr länge jag springer utan ATT jag springer. Jag körde lite mage efteråt men sen kände jag att jag lärde gå in, D är sämre och har fått feber, stackarn.

Barnen lyssnar på Astrid Lindgren nu och när dom somnat ska jag skära upp melon och kiwi och sätta mig i soffan, och ta helg 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *