Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Gårdagens träning

Igår var rena motsatsen till tisdagen. Jag mådde jättebra och var pigg när vi kom hem. Jag lagade middag och serverade grabbarna och direkt när D kom hem och satte sig vid middagsbordet med dom så gick jag ut i gymmet, tråkigt att inte äta ihop kanske många tycker. Men när man jobbar, har små barn, och ALLT som tillhör en vardag och det är ett pussel att få ihop träningen med allt annat, då måste man ta det när det funkar. Och det är inte alltid jag tränar innan middagen heller. Vi äter oftast ihop. Men ibland är D sen hem från jobbet och då äter vi ju inte ihop ändå, vi kan ju inte sitta och vänta liksom. Vardagen i ett nötskal. Man får pussla och trixa hela tiden för att det ska bli bäst för alla :)

Jag värmde i alla fall upp på löpbandet och sen körde jag styrka i ca 30 min. För att sen avsluta med 15 min jogging på bandet igen. Och jag är så jäkla glad över att jag har det där gymmet att gå ut till nu när det är sånt blötväder ute. Igår snöade den riktigt stora blöta flingor och det var slask över hela gården. Då är det rätt skönt att träna inomhus.

Det känns skönt att vara igång igen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *