Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Att se på tv

Nu på hösten och vintern är det rätt mycket bra serier på tvn. Även om jag sällan hinner/orkar se så många. Ikväll har jag förstått att Du är vad du äter börjar, men Annika Sjöö 😀 jag kollade lite på det när Anna Skipper var programledare, men jag tror ju faktiskt att Annika kommer göra detta ännu bättre, kanske för att jag gillar Annika som person och hennes sätt att se på träning och hälsa. Jag kommer se programmet ikväll, det peppar mig att se andra göra en livsstilsförändring till det bättre.

Något mer jag har tittat på via play är Top Model just för att det är kurvigare ideal den här säsongen. UTAN att heta plus size. Jag tycker det är jättekul att se ett modellprogram med tjejer vars kroppar kan jämföras med ens egen (typ).

Bonde söker fru. I LOVE IT. Det tittar jag på varje vecka! Helt klart. Tycker det är lättsamt och väldigt kul.

Några serier jag inte hunnit kolla på än men som jag vill kolla på är Syrror, Mammor  och Svartsjön 😀 det får bli när jag har tid. Tur det finns play!

Bilderna lånade från google.se

jonas-u-800x500

Malin Gramer, Anitha Schulman, Anja Lundqvist, Ulrika Ellemark, Julia Dufvenius. Foto: TV3

Systrar_grupp-utskick

ladda ned (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *