Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Lill-lördag

Det blev ingenting av någonting igår. Jag hade shoppat mat på Ica maxi via webben som D tog med sig hem igår. Så det packade vi givetvis in, det var väl typ 7 kassar. Hade förmodligen varit 4 kassar om jag fått packa, men nu packar dom inte riktigt som jag gör haha.

Hur som helst så tog jag på mig träningskläderna direkt efter jag hämtat hem barnen, tog med dom ut i gymmet och  jag joggade 2 km på bandet. Sen sa det pang och jag kunde inte att göra en enda grej till (förutom att packa in maten). Vi åt middag och jag gick och la mig med barnen redan vid 7. Hade tagit migrän medicin innan jag sprang och hade mensvärk utöver det. Förmodligen hade det bästa valet igår varit att hoppa över träningen. Men jag vill ju så gärna. Men är huvudet dumt får kroppen lida.

Här var det riktigt riktigt mycket slask ute i morse. Jag har gummistövlar på mig till jobbet. Tur jag har innetofflor haha! Det toksnöade igår kväll, så synd att det inte kunde bli några minusgrader så det hade fått legat kvar, så kul för barnen! Mina längtar verkligen efter snön!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *