Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

En månad kvar

Det är 2 november redan. Det är cirkus en månad kvar till 1 advent. Det går så fort så snart är det dags att ta fram julpyntet och börja rota i kartonger och bli glatt överraskad över saker man glömt att man hade, särskilt om jag köpt något nytt förra året, det glömmer jag alltid. Att få sätta upp små granar, glitter och all fin belysning i fönsterna.

Jag hoppas verkligen att dom har mycket fint på Ullared i min smak. Inte för att jag kanske behöver, men det är ju alltid kul att byta ut om inte annat.

57083dad3b6c609b591a2a1efb8f4b3b 316218-jul

 

 

pict0001_175193825

Jag lånade tre bilder från google som verkligen är min stil. Det är så kul att leta inspiration tills man själv ska sätta upp pyntet.

One thought on “En månad kvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *