Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

God morgon tisdag!

Jag tränade igår, så jädrans skönt! Barnen var med, och då blir det som det blir. Men jag körde lite uppvärmning på crosstrainern, körde lite övningar och avslutade med lite löp intervaller på bandet i 1,5 km. Jag ville ta det lite lugnt igår, eftersom det ändå har gått en hel månad sen jag ens rörde på mig aktivt (om man bortser från drakflygningen med barnen i helgen där jag sprang fram och tillbaka på åkern) och jag har haft en förkylning i kroppen hela tiden, så jag ville känna efter lite. Och det kändes BRA. Ska helt klart ut ikväll igen och köra ett pass. Fan om jag blir sjuk igen nu.

Det härliga med löpningen är att man känner sig slankare nästan direkt efter att man börjar springa regelbundet igen, redan efter 2-3 ggr så känner man sig fastare och ”mindre”. Är det massa vätska som försvinner i kroppen tro? Jag fattar ju själv att man inte går ner ett par kilo bara efter ett par dagar haha. Och jag har nästan helt bytt tankesätt ang träningen. Nu tänker jag sällan att jag ska träna för att gå ner i vikt, utan för att jag mår bra när jag gör det och det är jäkligt skönt. Jag känner inte en stress över det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *