Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Peppad

Jag känner mig grymt motiverad till träningen igen nu när den här förbaskade förkylningen lagt sig. Jag hoppas ju verkligen att jag får vara frisk nu, för nu vill jag verkligen komma igång på riktigt och kunna hålla i träningen och få se lite resultat och känna av förbättring innan man blir sjuk. För det är just det som får mig att tappa det, sjukdom av något slag. Annars håller jag i träningen bra. Men måste jag ta en break på en vecka eller mer är det svårt att komma igång igen, men nu har ju förkylningen hållit i sig överdrivet länge känner jag. Men nu är jag peppad!

Jag har ju bara hunnit testa mitt nya löpband typ tre ggr. Det är ju jättekul att få springa på det igen. Men ikväll blir det nog mest uppvärmning där sen blir det lite styrka så jag får väcka alla muskler. Hoppas på lite träningsvärk i morgon!

Ska även köra en ”handla hemma” igen nu. Det börjar eka tomt och det är då man väljer onyttigare alternativ. När man inte har några bra val hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *