Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Nya tag den här veckan

Vilken bra helg. Vi har hunnit massor. Hela gården är höststädad och ser fin ut. Vi hann till och med slå ner all sly och höggräs på åkern bakom huset som i vår ska bli gräsmatta. Vi kommer få stor gräsyta alltså. Men jag tror vi ska plöja upp ett potatisland på en del av det :) så gott med egen potatis! Och kanske flytta pallkragarna dit också som vi tänkte göra ordning i vår också. Vi har inte haft tid att så något i dom än, vart så mycket annat.

Renoveringen är också klar! Otroligt skönt. Den här veckan ska jag försöka fokusera på träningen igen. Jag har ju varit sjukt typ hela hösten, så värdelöst. Plus att vi började renovera så då la jag helt enkelt träningen åt sidan. No big deal, så är det ibland bara.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *