Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Halvdag

Idag tar jag helg redan kl 12. Jag har en halv semesterdag som jag behöver ta ut. Det är skönt att ha lite semesterdagar sparade sen f.l så man kan lyxa lite ibland. Och just nu är ledigheten väldigt behövlig. Jag ska handla lite go fika efter jobbet för sen kommer en vän och hennes dotter över och umgås!

Längtar till helgen när vi får göra klart allt det sista hemma. Få städa undan alla bygg grejer och få lite ordning igen. Måste måla trappräckena dessutom, blev tyvärr inte alls bra med betsen. Suck. Det blev för mycket gult, ser hemskt ut. Tror inte det kommer bli bättre om jag tar mörkare bets heller. Det är ju skiftningarna i trät som lyser igenom. Så det får bli mörkare grå nyans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *