Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Ibland har man tur

Jag har kollat efter konsoler till hyllplanet som jag ska sätta upp i hallen på övervåningen. Men har inte hittat några jag tycker passar eller är nätta. Vill inte att dom ska bli för stora. Men vill gärna ha dom innan helgen, vilket såklart blir svårt om man ska beställa via nätet. Finns ju inte så mycket butiker här omkring.

Så spanade jag runt lite i våran byggbutik på jobbet, och vad hittar jag liggandes på en hylla, jo två stycken fönsterbänks konsoler som vi fått fel för längesen, dom kommer bli perfekta. Jag gillar att det var hålrum mellan väggen och konsolen för då kan jag trä en slinga eller liknande där :) ska slipa ner dom och betsa eller måla dom i samma färg som hyllplanet. Helgens projekt.

500341135_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *