Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Behöver ladda energi

Vad är det som hösten och mörkret gör med en egentligen? Jag ser att många är förkylda, länge, och är trötta, energilösa. Och även jag. Jag vaknar upp varje morgon och är inte ett dugg utvilad. Känns som jag hela tiden behöver sova mer. Energin till saker finns absolut inte, man gör saker på rutin och för att man måste. Så har det varit dom senaste veckorna. Är det mörkret? Jag som trodde att jag gillade hösten. Det verkar ju inte så..

Jag slipade i alla fall det sista trappräcket igår och betsade alla i silvergrå bets. Hoppas det blir som jag tänkte, svårt att se färgen när den är blöt. Ska bli spännande att se ikväll. Annars målar jag dom om resultatet blir fult. Det ska bli jättekul att få klart alltihop, bara ett par små lister kvar och lite små spikhål att måla i.

Panelen i trappen är nu helt färdigmålad, där ska räckena upp nu. Fönstret är också bytt och nya foder sitter uppe. På bilden längst ner funderar jag på att sätta upp ett lite längre hyllplan på väggen, att ställa tavlor och kanske någon grön växt på. Tror det kan bli fint.

IMG_9806 IMG_9886 IMG_9887

En reaktion på ”Behöver ladda energi

  1. Energin har jag fått tillbaka men nu blev jag dunderförkyld istället 😝 Men jag känner ändå att jag är mer pigg nu.. tror det är en omställningsperiod från sol till mörker som ställer till det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *