Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Hinner inte med

Det är måndag igen. Jag hann inte ens blinka så var helgen över.

Den här helgen var faktiskt inte så bra, söndagen var helt klart bästa dagen om man ska se det så. Vi fick en del del gjort och vi åt en supergod köttgryta med nötkött, kantareller, fläsk och massa rotfrukter i. Riktigt passande i höstvädret som var i helgen och efter en timme utomhus för att plocka ihop studsmatta (kan va det tråkigaste som finns) och sandlådeleksaker mm som ska in för vintern. 10 stelfrusna fingrar senare så var det skönt att få gå in igen.

Vi är inne i slutspurten av hall renoveringen, det har blivit såå stor skillnad! Trappen känns dubbelt så stor nu när det är vit panel på väggarna istället för furu.

Nu är det bara ungefär en månad kvar tills vi åker till Ullared. Det ser jag fram emot! Hoppas det inte slår om och blir värsta snökaoset bara. Vi hade ett gäng domherrar hemma i helgen, så det står nog inte på förrän snön kommer, det brukar ju vara ett tecken 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *