Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Hemmaspa

Igår kväll blev vi bjudna på fika hos mina föräldrar då min syster och hennes kille var hemma och hälsade på. Hon hade bakat delicatobollar, såå goda! Det tyckte E med, han klämde i sig två stora bollar.. mums med fika.

När vi kom hem var klockan redan 19.30 (man hinner ingenting på kvällarna längre). D nattade grabbarna och jag stängde in mig i badrummet och hade lite hemmaspa. Färgade håret, gjorde face/bodyscrub, rakade äntligen bort typ 1 cm lång behåring på benen. Och lyssnade på musik under tiden, älskar att lyssna på musik, ifred.

Ikväll hoppas jag hinna träna (förmodligen inte) för D blir sen hem. Men förhoppningsvis kommer utsadlingarna i fönstret in ikväll och då fattas bara foder! Sen äntligen kan vi ta bort den platsbyggda ställningen i trappen och måla klart resten av panelen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *