Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Snart klart!

Ikväll ska vi sätta i det nya fönstret uppe i hallen, äntligen. Det kommer bli så mycket fräschare och finare. Jag är riktigt sugen på att börja betsa trappräckena som jag har slipat också, har bara ett kvar att slipa. Tanken är att dom ska gråbetsas och ta upp den grå färgen i tapetens blommor. Jag hoppas det blir som jag tänkt mig! Annars målar jag över alltihop i en mörkgrå färg bara. För grå ska dom va. Så förhoppningsvis är hallen helt klar i helgen! Det blev faktiskt inte ett så jobbigt projekt som jag först trott. Jag har ju dragit mig länge för att börja med det här, men det har gått väldigt bra tycker jag. Det är så kul att få fräscha ytskikt.

Nästa projekt är våran lill-toa. Fast de har jag inte sagt till D ännu. Tar det vid ett bra tillfälle. Men det är inte alls mycket jobb. Jag ska måla taket, det ska upp panel på väggarna och kanske ett nytt golv. Vi pratar om kanske 1,5 m2 golvyta, så då förstår ni hur litet det är. Man får backa in och gå ut ungefär. Men det är ändå kul att fräscha upp, det är inge vidare fint där inne nu.. typ vit strukturtapet med en lila bård.. usch.

En reaktion på ”Snart klart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *