Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Service.

Alltså jag skulle vilja lämna in mig själv på service. Kanske reklamation och få ut en ny fräsch kropp. Jag börjar snart tro själv att jag är hypokondriker då jag för tillfället har flera olika krämpor. Känns så segt, alltid något. Jag försöker ju för glatta livet att träna och få till en hälsosammare vardag, men hur lätt är det när man blir sjuk hela hösten?!. Snark. Just nu har jag släppt allt vad träning heter förutom ridningen, dels för att jag är förkyld, och dels för att vi renoverar hemma just nu. Jag hinner omöjligt med både och. Men jag tycker absolut att jag är duktig med kosten. Väljer oftare nyttigare alternativ :)

Jag var ju och red igår, hade samma häst som sist. Det är så himla kul! Men en av mina s.k ”krämpor” är att vänstra ljumsken gör svinont. Jag hade svårt att sluta om skänklarna och ge stöd igår ( vi red dressyr ) då det gjorde för ont. Jag hoppas det går över till nästa vecka. Men det var så härligt att få rida igen och få rida en så fin häst som ger efter i formen och arbetar under sig jämfört vad jag har varit van vid med mina egna hästar då jag fått kämpa som en tok för att få lite eftergift på tygeln :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *