Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Såå roligt

Jag blev nästan lite sentimental igår när jag klev in i stallet och såg alla hästarna och kände alla olika underbara lukter, det blev lite mer på riktigt! Men jag fick ju skärpa till mig så inte tårarna kom, jag har så lätt för att bli lite gråtfärdig av alla känslor som väller upp. Hästar är ju verkligen något som betyder mycket för mig, och har betytt typ allt under min uppväxt i skolan osv när det kunde vara tufft på andra fronter, då hade jag mina hästar och är verkligen glad att jag fick möjligheten av mina föräldrar att han dom, det är ju jättemycket jobb och framför allt för två människor som inte alls var hästintresserade eller hade hästvana sen innan, utan enbart gjorde det för min skull. Och även om jag tagit en paus nu så har jag aldrig släppt dom. Saknar det hela tiden och igår var det såå kul att få rida igen. Det känns så bra, det är en jättefin liten grupp och alla är jättebra, man rider efter sina villkor och har roligt. Jag fick en stark och pigg herre igår, alla sa att åh han är så stor, glad blev jag och hade förväntningarna på en 1,75 cm häst ungefär. Kommer in i ridhuset och där står en mörk hyfsat stor häst men inte ett dugg större än min förra haha! Alla ser olika på vad som är stort och inte! Men han påminde faktiskt en hel del  om min förra häst, full fräs framåt, lite bråttom ibland, race mot hindren, och  jag fick verkligen kämpa ibland, men det är ju det jag tycker är kul. Fart och pigga hästar, men han var väldigt snäll och fin. Jag är såå glad att jag ska börja rida igen!!

Dock tyckte Wiggo jag luktade häst igår när jag slog mig ner i soffan innan jag skulle åka haha! Men han blev rätt avis så jag hoppas han också vill prova rida snart 😀 vore ju så kul om någon ville dela mitt intresse!

hast-frustar-host

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *