Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Ingen matlust

Alltså fy vad den här förkylningen är dryg. Jag snorar hela tiden men kan inte andas genom näsan. Känner ingen matlust alls, jag brukar vara superhungrig vid den här tiden. SUCK. Svag värk i bihålorna och tandköttet, men känner mig inte så pass dålig för att åka hem och lägga mig.  Kan det inte bara sluta..

Haha nu börjar min träningsvärk från gårdagens ridning kännas. Skuldrorna och ljumskarna är värst!! I morgon är det säkert ännu värre skulle jag tro.

Hoppas kunna slipa allt spackel ikväll och kanske måla på taket en sista vända, hoppas hoppas! Jag ser så fram emot till det är klart och jag får börja inreda :) ska bli så kul att få ljust och fräscht där uppe. Har en del tankar och idéer om hur det ska bli :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *