Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Ullared

Igår kväll bokade D två hotellnätter i Gislaved i slutet av november, för då åker vi till Ullared (Gekås) men jag säger Ullared ;D yeey! Barnen ska vara hemma hos mamma och pappa, annars hade vi aldrig åkt. Det funkar helt enkelt inte. Vi ska handla julklappar (och kanske lite annat). Ska bli superkul! Har varit där en gång tidigare. Vi åker dit en veckodag innan lön. För att maximera chansen på lite mindre folk. Så vi får väl se. Men så länge vi åker utan barn känns det lugnt hur som. Då kan jag fokusera på mig själv, och inte att något barn ska komma bort eller ska köpa allting i varje hylla..

Men på riktigt hur länge kan man vara sjuk?.. Jag är inne på tredje veckan nu, och idag känner jag mig värre igen. Bihålorna värker, näsan rinner och jag vill bara lägga mig och sova. Det är så jäkla drygt! Jag ska ju börja rida ikväll, jag tänker INTE vara hemma. Och det sämsta av allt är att jag inte kan ta några värktabletter. Ett par alvedon hade ju liksom suttit fint nu…

2 reaktioner på ”Ullared

  1. Fy vad avis jag är nu!!! Vill också 😆 Hehe

    Kanske kan det vara bacillusker som avlöser varandra? Barnen får ju med sig hem värsta fina cocktailen nu med bacillusker… misstänker att en redig förkylningsperiod är på G i vårt hem, det snörvlas på bra här hemma nu.,, :/

  2. Åååå vad kul med Ullared (jag säger också ullared ;))!!! Och härligt med övernattning och barnfritt, blir ju som en miniweekend på något sätt! Jag tycker det är jätte kul att gå på Ullared men klarar inte av mycket folk, det är jobbigt. Men tyvärr är det ju alltid mycket folk om man säger så 😉

    Stackare! Ja, då sitter vi verkligen i samma båt. Samma symtom som du skrev och barnen bara hosta. Jag undrar också när vårt ska ta slut för vet att vi var krassliga redan förra helgen men det går liksom inte över. Krya på dig i alla fall!!! Och hoppas du blir lite bättre inför ridningen ikväll (förstår verkligen att du inte vill missa det :D)! KRAM! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *