Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Pysslar

Idag är en riktigt pysslardag. Jag går mest runt och hostar och grejar med saker, städar osv. W har kompis M här så dom ser man inte röken av, dom leker så bra ❤️ Och E gör sin favoritsyssla, ser på film. Men jag har fått ut dom en stund på fm nu i alla fall, dock blåser det storm.

Lite bilder hemifrån oss. Älskar att solen lyser! Jag kommer få pumpor från Öland på måndag då mina päron är på skördefesten där, så det blir lite mer höstfint på altan nästa vecka 😃

image image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *