Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Top model Scandinavia

Jag jobbade undan allt som stod på dagens agenda sen tackade jag för mig och åkte hem. Jag frös som en tok efter morgon fikat och kände mig galet trött. Men skönt att ha jobbat undan allt till nästa vecka. Jag åkte hem strax innan lunch och köpte med mig en kebabsallad och åt uppe i sängen, för att jag kunde! Så nu ligger jag och kollar på top model Scandinavia och dricker te och här tänker jag ligga tills barnen ska hem. Tycker det är sjukt kul att se ”normalviktiga” tjejer med i top model!

Det blåser storm ute! Otroligt skönt med helg nu ❤️

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *