Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Dålig dag

Jag har haft en dålig dag överlag idag. Såna dagar måste man ju få ha, men dom känns jäkligt jobbiga när dom väl kommer. Nu känns det däremot bra, vänner kom över och barnen lekte efter maten. Nu ska jag ta en kopp te i soffan medan D nattar barnen.

Förkylningen sitter kvar i kroppen, så drygt! Men i morgon ska jag ta en kvällspromenad med en kompis och det ska bli skönt! 😃

På fredag kväll ska vi åka och hämta hem mitt löpband! Hoppas ju kunna prova det i helgen! Det ser jag fram emot, vi passar på att lyxa med mat i stan då!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *