Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Ledigheter

I år är det ju sämsta året om man tänker på antal  röda lediga dagar, i alla fall under julen. Nu får man ta lediga ganska många dagar om man vill ha en längre sammanhängande ledighet. Vilket jag gärna vill. Tur för mig att jag har många semesterdagar sparade, och föräldradagar kvar. Men ändå.. man blir ju lite sparsam med dom.

Just nu ser jag fram emot nästa helg direkt när jag lägger mig på söndag kvällarna. Kanske är det för att vi har lite och pyssla med hemma när vi är lediga. Höststäda gården, plocka undan sommargrejer, vi har lite fix inne, kanske dra igång renoveringen någon gång, vi har diskuterat fram och tillbaka vilket som vi tror blir bäst och lättast med tanke på takhöjden. Och kommit fram till att det förmodligen bli ny vit panel. Det sitter ju delvis panel där nu, men det ser märkligt ut om man ska börja skarva den, så det får bli helt ny nerifrån och ända upp.

Längtar tills vi drar igång med det, och ännu mer tills det är klart!

En reaktion på ”Ledigheter

  1. usch nu när du säger ledighet och grejer, det här året blir första året som vi har lov och grejer med stora tjejen. Fy fasen, vare sig man vill eller inte blir det minst 2 veckor att ta ut och vi har inte ens så mycket semester kvar TROR jag. :(
    ååå alltså allt det här med att planera lov och skola med jobb etc är ju stressande.

    jaja, det får bli som det blir.
    och ja, shit, vi måste också fixa med förråd, kratta, klippa gräs etc. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *