Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Födelsedagsfirande

Idag fyller min andra hälft 29 år, hurra hurra hurra! Det firar vi med tacos och tårta med mina föräldrar ikväll! Han har lite åldersnoja över att han bara har 1 år kvar till 30, fast jag tycker han är töntig, herregud 30 år väl ingenting.

Dagen rullar på, snart lunch! Längtar till helgen, på fredag ska nog min syster följa med mig till ett äventyrsbad med grabbarna, supermysigt! Törs absolut inte bada själv med dom, man måste ha hand om en varsin liksom.

Och på lördag åker vi förmodligen till stan en sväng, eller iallafall jag, finns lite jag verkligen behöver handla hem nu. Har sparat ihop till en lång lista, hehe. Man åker ju inte till stan för endast lite stearinljus, när man bor som vi gör liksom. Tar ju runt en timme vilken större stad vi än åker till. Man kan säga att vi bor mitt emellan Gävle, Uppsala och Västerås. Superbra tycker jag!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *