Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Ladda om..

Första dagen på jobbet efter 4 veckors semester. Jag kommer givetvis inte in i systemet, bra start.

Men annars då, sommaren har varit bra. Inte överflöd av dagar med sol och bad kanske men husvagnssemester och mycket slappa dagar hemma, precis som det ska vara. Men herregud så fort det går. Tänker jag tillbaka så undrar jag verkligen var dom där veckorna tog vägen! Nästan läskigt fort. Men barnen var glada över att få gå till dagis idag, vilket känns skönt.

Man känner i luften att sommaren är på väg bort och hösten på ingång tycker jag. Även om det är soligt och varmt är det inte den där riktiga värmen, det är mer kyla och höstig luft tycker jag, och jag älskar hösten så det känns rätt bra.

I helgen har D satt upp innertak på altan, så bra det blev. Mycket mer ombonad och en mer inredd känsla, och framför allt ljusare. Från mörka balkar med blå plast till vit panel. Vi har även dragit el så jag kan ha taklampa över bordet och mer uttag till ex ljusslingor mm 😀 kommer bli så mysigt i höst när mörkret kommer på riktigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *