Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Semester

Dåligt med inlägg här. Men vi har semester och jag njuter av ledigheten i husvagnen :) vi har vart nedåt landet i Ulricehamn, Lysekil och Halmstad för att nämna några städer. Idag anlände vi till Karlstad och det här blir förmodligen vår sista anhalt innan vi åker hem i helgen! Känns lite trist att D redan börjar jobba på måndag, redan 4 veckor har gått. Helt sjukt va tiden går fort! Men vi ska njuta av våran sista vecka!

Jag kan faktiskt tycka att det ska bli skönt att komma hem sen. Få lite ny energi att ta tag i saker hemma. Lite renovering har vi ju som väntar!

image

 

image

 

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *