Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Att natta barn

Alltså det finns väääldigt få saker som gör mig så irriterad och rastlös som när man nattar ungar som ALDRIG somnar!!! Ibland går det superbra och ibland går det superdåligt. Ikväll är en dålig. Trots att E ej sovit middag så var han svårsövd, han somnade dock först. Den stora nissen gör mig snart galen med alla sina bortförklaringar som att han är törstig, vill va med pappa osv. No way. Just SLEEEP!!

Jag fick till och med D att rolla på min loppisfyndade byrå ett varv med färg till nu bara för att det här tar så jäkla lång tid så färgen i rollern hade hunnit torka annars!!

Fyndade en liten byrå idag nämligen, har spanat efter modellen länge. Så söt. Ska få stå i vårt sovrum! Den blir ljusgrå med nyansen mörkare lådor :) kommer blir kanon!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *