Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Träningsvärk

God morgon sista jobbdagen innan semestern. I morgon vaknar jag upp och har semester, så jäkla skönt. Och jag ska försöka se till att ta vara på varje dag och göra den här semestern till den bästa hittills. Ska nog starta med att åka och plocka jordgubbar med grabbarna om vädret tillåter! Ikväll ska jag fira med ett träningspass efter jobbet, sen en caesarsallad och kanske åka och bada.

Jag har för övrigt träningsvärk, känner av i hela kroppen att jag tränat och det är ju helt klart bästa belöningen! Dock har mitt knä och min ischias krånglat nu igen några dagar, men jag hoppas att det ger sig ju mer jag kommer igång med träningen, som det va ”förra gången” innan jag fick ett ofrivilligt uppehåll med träningen pga 3 veckors förkylningen.. Men det är bara att köra på och blicka framåt, ska jag gå och sura över att jag inte orkar springa 5 km just nu trots att jag gjorde det i maj så kommer jag ju aldrig komma någon vart, bara köra vidare, trots att det kan kännas som att man fått ”börja om”. Men jag tror jag kommer komma igen ganska fort. Bara jag får vara frisk!!

images

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *