Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

En vecka senare

Så sjukt att jag tyckte nyss jag skrev ett inlägg om just tisdagar, det var alltså förra veckan. Så fort det går. Tisdagar är sega. Men verkar rullar på dom med 😉 Jag har öppnat min morgon kvarg och ska hämta kaffe. Startat datorn och ska börja jobba.

W var lite rasslig i halsen i morse, men vi kom överens om att prova åka till dagis och äta, leka osv. Oftast släpper det ganska fort, annars skulle dom såklart ringa. Men jag har en svag känsla av att han kanske tog i lite då han gärna vill ha sommarlov nu lille gubben <3 vi har nedräkning, bara 3 dagar kvar för dom nu! Så skönt det känns.

Träningsvärken håller i sig i mina lår, Huuh va de värker när man ska resa sig upp och gå efter att ha suttit ett tag!

En reaktion på ”En vecka senare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *