Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Träningen

Efter att vi gjort klart allt hemma med städning, mat, tvätt, bad av barn, husvagnen osv så tog jag på mig träningskläderna och gick ut i gymmet. SÅ skönt. Körde nog knappt en halvtimme, men det var riktigt skönt för kroppen att få koppla på musklerna igen. Kanske gör jag en repris ikväll med en löprunda innan? Hoppas!

Det här är min absoluta favoritövning! Den är enkel och det värker rätt bra i rumpan efter ett tag!

20120928-112530

 

4 reaktioner på ”Träningen

  1. Hat-kärlek till den där övningen! Kör övningen med benen ut åt sidan också (typ kissande hunden 😉 ) så värker det bra sen! Haha men effektivt.

  2. ja hon är grym och inspirerande. Jag vill också ha ett eget gym men jag får inte ens köpa hem ett löpbland för att grannarna skulle döda oss, haha. Nackdelen med lägenhet. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *