Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

En springrunda

Packade in grabbarna i cykel/spring vagnen och så tog jag och mamma en springvända. Supervarmt och det gick tungt idag men nu är det gjort och det känns himla skönt nu :) känns nog lite bättre med träningsvärken också, iafl för stunden.

Nu ska jag göra middag, färskpotatis och kallrökt lax till mig, resterande får köttbullar och brunsås till :) lax är gott i värmen, har inte varit särskilt hungrig senaste dagarna, tappat aptiten litegrann tror jag.

Tomatröd efter en löptur 😀

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *