Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

God morgon onsdag

Ungarna vaknade före mig idag, dom började vrida och vända sig precis innan klockan ringde, vilket är skönt för då slapp jag hela väckningsprocessen, värst är det såklart om dom inte kommer i säng i tid, vi nattar dom alltid men särskilt den lilla mannen har lite svårt att somna, han håller sig gärna vaken.. Men igår somnade båda till halv åtta.

Och då sprang jag en vända, såå skönt. Även om jag var otaggad och trött innan, så är det en annan trötthet, en dålig trötthet enligt mig, och när jag tränar regelbundet så försvinner den där dåliga tröttheten och ersätts med en bra, om ni förstår hur jag menar..

3 reaktioner på ”God morgon onsdag

  1. Kul att du är igång igen 🙂 heja!!!

    Jag längtar tills hissfan i vårt hus blir klar (renovering) och det förhoppningsvis redan imorgon… Det blir sååååå mycket enklare att ta sig ut under dagen då.
    Som jag och C ska slippa på däcken till vagnen när den blir klar 😉 hehe

  2. hihi inlägget var skrivet med lite ironi och glimten i ögat, självklart har det inte med ursprung att göra men för mig under min barndom hade det typ det. Alla vi som var utlänningar var hemma medan svenskarna åkte bort. Prioriteringsfråga framför klass, vi hade det riktigt bra ställt som barn, men prioriterade att skicka pengarna till släkt som behövde samt åka dit när vi kunde. Tyvärr eller vad man ska säga, man lever för att hjälpa familjen, inte för att leva själv som invandrare (många gånger.. inte alltid).

  3. Grymt att du är igång igen!! Heja dig så mycket, fasen vad duktiga ni alla är. Jag har varit borta några veckor, pga axel och sjukdom, fasen vad man halkar tillbaka lätt. Nu är det kämpa igen. Trist men så är det. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *