Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Snart flyger jag..

Känns ganska overkligt. Känns som det var igår vi fick reda på att vi skulle åka till Italien :) veckorna har swischat förbi och idag åker vi. Var lite vemodigt att lämna barnen i morse, men det var så mycket som skulle packas med så jag hann inte riktigt tänka på det. Men det ska bli otroligt skönt också, kanske låter hemskt att säga att man får semester från sin familj, för jag kommer sakna dom massor, men jag behöver få vara själv, och det får jag nu. Jag har vart sjukt trött, illamående, yrslig och haft migrän senaste dagarna och bara velat sova Jag kommer förhoppningsvis hem med ny energi och mer ork på söndag :)

 

 

En reaktion på ”Snart flyger jag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *