Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Vab

Igår tog jag ledigt för att ta en teorilektion tills jag ska köra upp och ta utökad B96 eller va de heter. Så jag får dra tyngre helt enkelt. Skulle åkt tillbaka och jobba men det blev senare än jag trott och jag fick dessutom världens migrän och var tvungen att åka och köpa medicin, sen hem och lägga mig.

Idag blev jag hemma med en väldigt hostig och varm W. Det blir inte alltid som man tänkt sig med barn, så är det. Är dom sjuka så är det självklart man är hemma även om man känner en lätt stress över att man behöver jobba. Funderar på att måla nya bordet idag istället.

Men I morgon drar jag till italien 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *