Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Värmen

Så slö man blir i värmen. Har ätit middag, fiskpinnar. Delikato var det här!

Matrummet är numera tomt på bord och stolar! Det kommer bli grymt bra med det nya. Har hittat en bild som visar typ exakt hur det nya bordet ser ut tror jag. Ska nog spä ut vit färg och ”betsa” bordet och sen matt lacka det. Känns som det passar in bäst när man står i matrummet och föreställer sig. Sen ska jag leta lite fina stolar på loppis. Gärna olika :) har två eller tre stycken redan som jag ska använda. Ska klä om den ena och dra i en skruv i den andra bara, så den blir stabil. Gamla pinnstolar kan man aldrig lita på, bäst att va på säkra sidan så man inte slår i backen när man sätter sig!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *