Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Lunch

Snart är det lunch, sen är det bara halva dagen kvar och då går vi mot helg!! Har sett en så fin spetsklänning på HM som jag hoppas dom har i butik på lördag så jag kan prova. Har även rabattcheck som inte verkar kunna användas i webben, så hoppas dom har den i butiken jag ska till!

Kroppen känns redan bättre! Var nog dom vanliga åkommorna som visade sig lite hårdare nu bara. Men det är klart det ska kännas efter man tränat, så tänker jag. Och så länge värken i knät går över är det bara att köra på! Ischiasen är sen graviditeterna så den får jag leva med men har blivit mycket bättre sen jag börja träna igen. Försvinner säkert helt så småningom.

Jag hoppas jag kan köra ett styrkepass ute ikväll (regnar), jag vill verkligen inte gå in. Jag föredrar verkligen att träna ute. Inne i gymmet får jag ju vara hela vintern ändå 😀

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Lunch

 1. haha ja men gör det, behöver du pepp på styrka så har jag massvis med bra bilder som du kan få se som styrka skapat och åstadkommit. Riktigt grymma grejer. 😀
  Hojta bara till. :)

  Kör på med det du älskar mest, det som gör att du mår bra helt enkelt. Men bara så att du har det i åtanke, går man bara på kondition och går ner för mycket genom att förbränna så riskerar man löshud som inte riktigt går att göra något åt efteråt. :/ Men du ska alltid göra det du mår bästa av i själen. 😀

  Ha en jättefin dag snygging.

 2. Tycker du är stark som jobbar på styrkan och konditionen :) Du ska ha en eloge för det!

  sv:Tack snälla. Saken är den att det är svårt att få med uttryck och rätt ord i en text och de som inte hängt med i min instagram eller blogg under ett tag vet oftast inte om vilka demoner jag kämpar emot och dem yttrar sig innan dem ens vet varför.

  Vissa dagar är extra jobbiga för mig, dels för mina matproblem och sen för att jag verkligen vill nå dit med träningen och då är vitt bröd och socker en hemsk fälla :/

  Hoppas du fixar den biten galant 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *