Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Inredning

Jag har klurat på en grej ganska länge. Jag har lite tavlor uppsatta bakom soffan. Men är nu sugen på att sätta upp två längre tavellister en bit upp bakom soffan, likt dessa på bilderna. Tycker det är så snyggt! Då kan man både hänga tavlor och ha dom och andra grejer stå på listerna. Jag har några gamla ramar som jag skulle vilja ha upp och tror det skulle bli skitfint såhär.

DIY-avlastningshylla-bakom-soffa soffan1_myrberg

En reaktion på ”Inredning

  1. Håller med, det är kombon som funkar bäst, jag kör inte bara styrka men MEST styrka, det är det som gör att du får resultat och kombination med cardio är en bra komplettering. Men risken att bara köra cardio är att man får en massa lös hud. det är därför jag menar på att styrka är bäst, det tightar till kroppen. Men även jag kombinerar, inte mycket cardio men lagom för att förbränna. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *