Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Gårdsträning

Så skönt att lägga sig i soffan efter kvällens träningspass. Alltså jag minns inte när jag var såhär trött i kroppen efter ett träningspass! Mina armar värker typ! Körde med en kompis som kom och träna:

  • Burpees 30 sek x 5 (uppvärmning)
  • välta traktordäck 10×3
  • knäböj med 10kg vikt (så länge den andre välter)
  • Kettlebellswing 16 kg 15×3
  • magövning (medan den andre körde swing)
  • planka 30 sek x 6
  • sidoplankan 30 sek x 4

Att välta det där jäkla däcket var såå jobbigt. Det tog på hela kroppen! Ska försöka köra lite fler såna här pass. Men nu känner jag mig nöjd. Sjukt trött i kroppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *