Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Det går fort!

Alltså veckorna går fasen fort! Även om det känns segt på dagarna så går dom fort. Tyvärr går ju helgerna också lika fort! Särskilt om man har något inplanerat, då är det måndag direkt.

Men det ska bli väldigt skönt att slippa vakna av alarm i morgon. Även om fredagarna många ggr kan vara lite jobbiga med bråk och två trotsiga barn så är vi ändå hemma och försöker ha det mysigt 😉 ibland lyckas vi faktiskt!

Blir det fint väder som SMHI faktiskt säger, så ska jag ta en morgon/fm promenad med grabbarna i vagnen. På eftermiddagen ska jag till frissan och färga barret, vill ljusa upp det lite. Ska bli spännande :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *