Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Torsdag = sista jobbdagen

Startar med kaffe och kvarg, som alltid i veckorna. Igår varierade jag mig med en grön smoothie i alla fall, det var gott det!

W var på bättre humör i morse. Tack och lov. Igår vet jag inte vad som tog åt ungen, jo han var förmodligen trött och kanske lite envis på det. Inte ofta han får såna där vredesutbrott längre av ingenting och det är skönt. Det står lilleman för nu istället. Han har humör han!

Otroligt skönt, sista jobbdagen är här, ledig i morgon och hoppas på sol! Tänkte skynda mig in i blomsteraffären här när jag slutar och köpa hem lite penséer som vi kan plantera i helgen. Ta en morgonpromenad i morgon skulle va skönt också! Har vart avis på alla som haft påsklov den här veckan!

Ikväll blir det en springtur uppe i åsen igen. Tänkte ta slingan på 2,5 km, den är så sjukt jobbig med alla backar from hell.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *