Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Löparklocka

Dom två senaste gångerna jag vart ute och sprungit har min telefon på snudden dött av dåligt batteri. Den var inte full laddad men hur ofta hinner jag tänka på det innan en springtur?.. Nej. Och eftersom jag lyssnar på Spotify och har runkeeper på samtidigt så drar det givetvis mycket batteri. Så jag är ännu mer sugen nu på att köra en klocka, med gps och tid. Garmin har en variant som heter forcerunner 10, och är deras enklaste modell. Precis som jag behöver. Men den kostar ändå runt 1000 lappen, fasen va allt ska kosta! En liten klockjäkel liksom.. Hittade dock en sån (rosa till och med) på tradera som var använd två ggr innan hon insåg att den inte hade det hon behövde, så jag hoppas kanske vinna den auktionen. Hon verkade seriös så jag tror inte det är något fel på klockan. Annars är det ju som att köpa grisen i säcken på tradera ibland.

Garmin-Forerunner-10-Pink-Ladies-Womens-Running-Watch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *