Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

IKEA

Vi har sofforna KIVIK från Ikea. En tre och en tvåa. Tanken var att vi skulle byta bort tvåan mot en divan på trean när vi flyttade men det blev inte så utan vi kör på med dom vi har nu än så länge. Men jag skulle verkligen behöva ha nya klädslar. Vi har en mörkgrå nu, jättefin, men jättesmutsig och W har rispat en snitt mitt i sittkudden med en sax som han fick tag på vid ett tillfälle, glad var jag att det var i soffan och att allt gick bra, men mindre kul såhär i efterhand med en trasig soffklädsel. Även om den är tvättbar så skulle jag gärna byta ut mot en ljusare nu till våren/sommaren. Även denna är tvättbar givetvis, allt annat går bort här hemma.

kivik-kladsel-sits-soffa-gra__0249491_PE387762_S4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *