Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Skottdagen

Oj vad fort den här helgen gick hörrni.

Barnkalas i lördags! Träning både, fre, lör och sön. Energikick igår när jag vaknade så nedervåningen blev städad och jag fick ta kaffe paus ute i solen, det ni! Våren är på g, de måste den ju vara. Längtar efter nya springskorna och torra skogsvägar nu! Behöver omväxling från gymmet känner jag. Ett rent kondispass på crosstrainern är så tråkigt så jag blir snudd på gråtfärdig innan jag är klar. Nä, ut vill man, i friska luften.

I veckan har vi lite att pyssla med, det blir kalas både lördag och söndag för våran lilla E i helgen!

Nu ska jag ta en kaffe, försöka glömma min träningsvärk som ingripit hela kroppen och gör sig påmind bara jag rör mig det minsta. Alltså jag gillar inte ens träningsvärk, jag gillar inte att ha ont eller värk överhuvudtaget, lite träningsvärk kan jag stå ut med, men det här är rent av jobbigt. Blir förhoppningsvis något bra av de här sen iafl!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *