Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Trött

Hemma igen efter 4 års kontrollen, som gick galant. Min stora fina kille. Han är en fin liten människa. När sköterskan frågade vilken av alla action gubbar han gillade bäst sa han ”den som är snäll och räddar”. Helt utan att vi pratat om det, han är inte så mkt för alla action gubbar heller. Det är inte det som hägrar här hemma om man säger så. Men jag tycker det var fint svarat av honom!

Jag håller på och somnar här, sov-trött verkligen. Känner av PT passet i morse men på en lagom nivå, det var kul och välbehövligt att träffa A igen! Nu kör jag på med dessa två program i 4 veckor till :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *