Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Torsdag!

Den här veckan har gått fort. Sista jobbdagen har startat!

Filmen En man som heter Ove var bra. Jag grät typ 5 ggr. Lite tragisk film men väldigt bra ändå.

Men i morse blev jag nästan rädd för mig själv. Alltså mitt minne, vart är det någonstans undrar jag, inte i mitt huvud iafl. Jag la fram en fleece tröja som skulle med W till dagis, han ville ha hjälp med att ta fram rätt vantar så jag la ifrån mig tröja i två sek, hjälper han med vantarna, går sedan ut och låser dörren och går mot bilen. W upptäcker att han fått på sig två vänster vantar, vänder tillbaka, fan, tröjan också, just det! Kom ihåg den. Går in, byter vante, låste dörren och går mot bilen. FAN tröjan!! Går tillbaka, hur jäkla svårt ska de va att komma ihåg? Helt sjukt.

Nej nu ska jag ta en (eller två) kaffe och käka min kvarg som vanligt. Kör vidare på min Lindahls, tyckte inte Arlas var så god. Lindahls hallon eller vaniljsmak får det fortsätta bli!

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Torsdag!

  1. Hehe, ibland har man liksom glömt huvudet på kudden 😉 Jag gillar nötchokladsmaken i lindhals sortiment. Riktigt god och så finns den som laktosfri, bästa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *