Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Bio

Ikväll ska jag gå på bio med syrran, En man som heter Ove.

Känns som jag (och hon) är dom ända som inte sett den än haha! Men den ska ju va bra så det ska bli riktigt kul att se den. Tar förmodligen vilodag idag, om jag inte har energi kvar och kör ett crosstrainerpass när jag kommer hem. Den visas kl 18 här i byn så det blir inte så sent. Vi får se hur jag gör.

Förra veckan bjöds det på munkar här till fikat, idag var det semlor. Bra karaktärsträning det här, känns i alla fall inte alls värt det. Tänker att bullen är torr och att man blir flottig i gommen av grädden, då får jag avsmak. Tar mitt kaffe så är det bra sen.

 

Ser för övrigt fram emot påskhelgen, då ska vi åka uppåt dalarna och bo i stuga tors-mån och åka skidor mm. Ska lära W åka slalom :) så kul och mysigt det ska bli att komma iväg några dagar!

en-man-som-heter-ove

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *