Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Måndag

Jag fryser ihjäl. Vi har det svinkallt på jobbet, mitt kontor ligger liksom uppepå ett stort kakel och klinker lager och hur mycket kyla lagrar inte dessa pallar med sten och keramikplattor?! MASSOR. Och när jag kom i morse var mitt lilla element avslaget. För helsike jag fryser ihjäl nu. Jag brassar på full effekt och hoppas det tar sig snart.

Kaffe och kvarg intaget. Jag funderar på att utmana mig själv och skippa allt onödigt socker (godis, fika, osv) hela februari. Det värsta är att W fyller ju 4 år nu i feb. Då vill jag gärna fika tårta och bullar som vi bakar tillsammans. Men det får jag väl ta och göra då, och sen skita i resten. Hembakat är iafl mycket bättre än massa smågodis på helgerna. Jag har ju faktiskt inte ätit godis sen årsskiftet fram till i helgen. Men nu funderar jag på en strikt månad igen. Det kan behövas. Jag mår bra mycket bättre utan det också. Kan inte minnas när jag hade huvudvärk sist? Bara en sån sak är rätt övertygande för mig, för jag har ofta huvudvärk/migrän annars. Bra kost och träning kan förändra mycket till det bättre, det är jag ett levande bevis på!

Mer fruktsallad, grönsaker och dipp och liknande på helgerna 🙂 Barnen älskar det också så det är win win!

frukt_gront_1211816459_7035072_50576601

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *