Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Stretching

Här har jag och W vart vakna sen 04.50.! Då ville han promt gå ner och började grina o vråla om det. Världens sämsta start på morgonen enligt mig, sura ungar! Men men, jag har slumrat på soffan två timmar medan han sett på diverse film.

Hälsenan började göra ont igår em. Skit. Har haft lite ont i den till och från när jag sprungit. Läste lite igår och det vanliga är att vadmuskeln är lite kort och stum så stretching är vad som gäller nu. Gärna två ggr om dagen! Kunde knappt gå på den igår kväll men känns bättre idag, men är osäker på om jag törs springa eller inte. Kan det inte bara få gå bra någon jävla gång liksom?!.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *